TRAJNIME PROFESIONALE
BARLETI TRAINING AND TESTING CENTER (BTTC)

Informohuni lidhur me trajnimet profesionale

BTTC UniBa ofron mundësi studimi që i përshtaten nevojave tuaja. Nga studimi në klasë, në praktikë dhe në distancë. Studioni me ritmin tuaj për të marrë aftësitë dhe njohuritë për të çuar karrierën tuaj në një tjetër nivel.

APLIKO ONLINE

Për të aplikuar online, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm

  * Emër

  * Email

  * Burimi nga i cili jeni informuar për kurset BTTC?

  * Mbiemër

  * Numri Cel

  * Zgjidhni kursin/trajnimin që ju intereson


  NA KONTAKTONI

  Për çdo pyetje në lidhje me procesin e aplikimit dhe regjistrimit mund të na kontaktoni:

  UNIVERSITETI BARLETI

  Tiranë, Rruga Frang Bardhi, Selitë
  Email: [email protected]

  ZYRA E PRANIMIT

  Cel: +355 69 20 41 222
  Email: [email protected]

  PROGRAMET E STUDIMIT

  Zbuloni më shumë rreth programeve të studimit në Universitetin Barleti