TRAJNIME PROFESIONALEBARLETI TRAINING AND TESTING CENTER (BTTC)

Kurs përgatitor për kandidatët aspirantë që duan të ndjekin studimet e larta në Mjekësi e Përgjithshme dhe Shkenca Mjekësore – Kohëzgjatja: 5 muaj

APLIKO ONLINE

Për të aplikuar online, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm

  * Emër

  * Email

  * Burimi nga i cili jeni informuar për kurset BTTC?

  * Mbiemër

  * Numri Cel

  * Gjimnazi

  * Mesatarja juaj


  AVANTAZHET E KURSIT

  • Aftësim profesional i maturantëve që aspirojnë programet e fushës së mjekësisë brenda dhe jashtë vendit, për realizuar me sukses provimet maturës dhe ato pranuese në Fakultetin e Mjekësisë dhe Shkencave Mjekësore
  • Zhvillim dhe rritje e kapacitetit dhe metodikës së të punuarit të tyre lidhur me fushat e synimit
  • Drejtim i kurseve nga mësuesit ekspertë më të spikatur në Shqipëri, me rezultatet më të larta të arritura me nxënësit referuar Kartës së Performancës së Gjimnazeve 2022 si dhe Notës më të Lartë Mesatare të arritur në Maturën Shtetërore 2022 nga nxënësit e tyre.
  • Garanci për profesionalizëm, cilësi mësimdhënie/mësimnxënie si dhe në rezultate


  NA KONTAKTONI

  Për çdo pyetje në lidhje me procesin e aplikimit dhe regjistrimit mund të na kontaktoni:

  UNIVERSITETI BARLETI

  Tiranë, Rruga Frang Bardhi, Selitë
  Email: [email protected]

  ZYRA E PRANIMIT

  Cel: +355 69 20 41 222
  Email: [email protected]

  PROGRAMET E STUDIMIT

  Zbuloni më shumë rreth programeve të studimit në Universitetin Barleti